• DOLAR 34.228
  • EURO 37.595
  • ALTIN 2878.572
  • ...
Ağrı'da tarihi eserler, eroin ve kaçak sigara ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI- Ağrı’da  farklı zamanlarda yapılan operasyonlar neticesinde eroin, sigara ve tarihi eser  ele geçirildiği öğrenildi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 17 Haziran  günü Ağrı’nın Patnos İlçesinde saat 00:50 sıralarında Emniyet görevlilerince durdurulmak istenen fakat ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan bir aracın  durdurulduğu  ve  durdurulan  araçta yapılan aramada; tarihi eser olduğu değerlendirilen 2 adet bronz, 1 adet gümüş sikke ve ağırşak olarak nitelendirilen topraktan yapılmış  2 adet obje ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, ele geçirilen tarihi eserlerle ilgili 1 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

Öte yandan yine Patnos İlçesinde , 23 Haziran  günü tablacı olarak tabir edilen kaçak sigara satıcılarına yönelik yapılan baskın sonucunda, bin 239 paket kaçak sigara ele geçirilmiş ve 3 kişi hakkında  işlem yapıldığı öğrenildi.

 

Emniyet Müdürlüğünün açıklamasında son olarak,  Ağrı  ili çevre yolu üzerinde 23 Haziran günü durdurulan bir otobüste, yolculuk yapan Pakistan uyruklu N.R. isimli şahsın sırt çantasında yapılan aramada,  6 adet alüminyum tencerenin altına oluşturulan özel bölmelerde, 1 kilo 607 gram eroin ele geçilmiş ve olayla ilgili yolcu şahsın gözaltına alındığı bildirildi.  (Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir