• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
1. Muş Tanıtım Günleri etkinlikleri Ankara'da başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Ankara Atatürk Kültür Merkezinde başlayan tanıtım günlerinde Muş’u tanıtan sergiler ve tanıtım etkinlikleri yapılıyor. Tanıtım günleri etkinliklerine Muş Milletvekilleri, Muşlu iş adamları, Muş’un Kültür ve değerlerini tanıtan sanatkarlar, esnaf ve halktan birçok kişi katıldı.

Tanıtım günleri organizasyonu ile ilgili açıklamada bulunan Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Tanıtım Günlerinin tüm iller için çok önemli olduğunu vurgulayarak,  “Muş ilimiz,Tanıtım günlerinde  hem Ankara hem de İstanbul’da tanıtılacak.  Muş ili, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaparak,  kültür ve sanatın önemli merkezlerinden biri olmayı başarırken, Malazgirt Zaferi’yle önce Anadolu'ya, sonra da tüm dünyaya açılan yeni bir medeniyetin kapısı olmuştur. Bu açıdan tarih ve kültür değeri ile öne çıkan Muş ilimizi, tanıtım günleri organizasyonu ile Ankara'dan ve İstanbul'dan, bütün Türkiye'ye tanıtmayı amaçlıyoruz. Muş ilimizi gelecekte hem bölgede, hem de tüm ülkede söz sahibi olan bir il konumuna getirmek istiyoruz.’’ dedi.

Tanıtım Günlerinde Muş’un güzelliklerini kültür ve değerlerini tüm Türkiye’ye sergileyeceklerini ifade eden Büyükersoy, “Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan ‘Muş Tanıtım Günleri’nde, Muş'un bugünden sonra, sadece ismiyle değil, güzel şehrimizin, ülkesine ve kendi bünyesine kattığı değerler ve eserlerle anılmasını, öne çıkmasını ve örnek alınmasını hedefliyoruz. Muş Tanıtım Günleri’ne katılacak olan katılımcıların, bu örnek organizasyonda kendilerini tanıtma, ticari çevre edinme, pazarlama ve buna benzer daha birçok konuda geliştireceği gibi, önümüzdeki dönemlerde bu etkinliğin geri dönüşlerinin faydalarını görecek, meyvelerini toplayacaklardır.” dedi.

Tanıtım günlerinin daha etkin ve verimli geçmesi için tüm kamu kurumlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Muş’u en iyi bir şekilde tanıtmalarını isteyen Büyükersoy, tüm Muşluları bu etkinliğe katılmaya davet etti.

19 Haziranda başlayan Tanıtım Günleri etkinlikleri, 3 gün sürecek. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir