• DOLAR 32.53
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2455.39
  • ...
"Okullar Hayat Olsun" kursu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Kalem Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği olarak, ‘Okullar Hayat Olsun’  Projesi kapsamında yaz mevsiminde ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz olarak kurs verecek.

Konu hakkında açıklama yapan Kalemder Başkanı Abdullah Göçmez, öğrencilere milli-manevi değerler kazandırmak için hazırlanan plan-program dâhilinde gönüllü öğretmenler ile eğitim çalışması yapacaklarını belirtti.

Göçmez, “Yaklaşık yirmi günülü öğretmenimiz ücretsiz olarak yaz ayında büyük bir fedakârlık göstererek kendi tatillerinden feragat edecek ve çocuklarımızın eğitimi için çaba sarf edecekler. Halkımızdan isteğimiz yavrularımızı yazın başıboş gezmekten, kötü alışkanlıklar edinmekten, boş ve verimsiz zaman geçirmekten alıkoyacak; milli ve manevi değerlerimizi öğreteceği bu kurslara kayıt yaptırmalarıdır.” Dedi.

Yapılacak olan kurslarda sportif ve kültürel faaliyetlerin yanında Kur’an-ı kerim, siyer ve Osmanlıca derslerinin de verileceğini kaydeden Göçmez,  Yaz kursunda ortaokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar kız erkek tüm öğrencilere başvurabileceğini ve kız öğrencilere bayan öğretmenler tarafından eğitim verileceğini belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir