• DOLAR 32.476
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2432.899
  • ...
CHP`liden Çirkin Benzetme!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR – İzmir’de son günlerde  CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Valiliği arasında, kapatılan İl Özel İdaresinin mallarının devriyle ilgili yaşanan tartışmalar devam ediyor.

CHP’lilerin ortaya attığı ve İzmir’de adeta ortalığı telaşa verdiği son iddiası ise, kapatılan İl Özel İdaresi binasının, İmam Hatip Lisesine dönüştürülmek istendiği ile ilgili oldu.

Bugün basın merkezlerine CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Av. Mustafa Ülkü Caner ismiyle gönderilen  bir e-maildeki  açıklama metninde, İmam Hatiplere yönelik zehir zemberek sözler sarfedildi. Koyu CHP zihniyetine sahip olduğu anlaşılan Av. Mustafa Ülkü Caner, İmam Hatiplileri IŞİD militanlarına benzetme çirkinliğinde bulundu.

Av. Caner açıklamasında, “Öyle görülüyor ki anayasal ve yasal yetkilerini keyfi olarak kullanan bazı atanmış görevliler, Türkiye`nin dışındaki IŞİD militanlarını az bulmuş ve Türkiye’mizin içinde de yetiştirmeye çalışıyorlar.” iddiasında bulundu.

“Türkiye’nin, ne İzmir`de ne de Türkiye`nin başka bir şehrinde İmam Hatip okullarına ihtiyacı yoktur” diyen Av. Caner, CHP’nin dini kurumlara olan bakışını bir kez daha ortaya serdi.

Av. Caner, açıklamasında son olarak, “İmam Hatip okullarının ihtiyaç olmamasına rağmen ısrarla açılması, akıllara ‘Acaba yeni IŞİD militanlarına mı ihtiyaç var?’ sorusunu getirmektedir” şeklindeki çirkin  ifadesiyle, İmam Hatiplileri IŞİD militanlarına benzetti.

(İlyas Yıldız - İLKHA)

Editörün Notu: Burada CHP`nin IŞİD`i müslüman olarak görmesi ve İHL`lelerde yetişen öğrencilerin de iyi bir müslüman olarak yetişmesi anlamına gelmesin. CHP zihniyeti IŞİD`i kanlı bir terör örgütü ve cani olarak gördüğü için böyle bir benzetme yapmış! Yoksa CHP zihniyeti müslümanların hayrına bir şey yapmaz ve düşünmez....

Bu haberler de ilginizi çekebilir