• DOLAR 32.452
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.122
  • ...
"Karanlık ellere imkân verilmemelidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, son zamanlarda Türkiye’de yaşanan olaylar ile ilgili yazıl basın açıklaması yaptı.

Son zamanlarda Türkiye genelinde ve özellikle bölgede meydana gelen olayların çok endişe verici olduğunu belirten Fırat, “Sağduyunun, iyi niyetin, karşılıklı güvenin olması gerektiği bir dönemde, böylesine provokatif olayların olması, hiçte tesadüf değildir. Birileri yine bir yerlerden düğmeye basmıştır. Olayların bölge dışına çıkarak, Türkiye geneline yayılması istenmektedir. Onun için, siyasi iktidar başta olmak üzere, bu süreçte görev alan bütün aktörlerin, çok dikkatli olması ve soğukkanlılığını muhafaza etmesi gerekmektedir.” dedi.

Yaşanan olayların amacının belli olduğunu söyleyen Fırat, “Amaç bellidir. Onun için halkın gerilmesine ve toplumda infiallerin oluşmasına fırsat verilmemelidir. Bu olaylardan Rant devşiren bu karanlık ellere imkân verilmemeli, herkes üzerine düşen görevi olgunluk içinde yapmalıdır.” ifadelerine yer verdi.( M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir