• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
BİK müdürleri Mardin'de toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Basın İlan Kurumu’nun (BİK) 2014 yılı ikinci dönem istişare toplantısı Mardin’de başladı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın başkanlığında Erdoba Elegance Otelde düzenlenen toplantıya kurum bünyesindeki bütün şube müdürleri katıldı.

Basına kapalı yapılan toplantıda Türkiye genelindeki BİK şubeleri ile yeni açılan şubelerinin durumu ve yerel gazetelerin ilan durumları masaya yatırılacak. Ancak ağırlıklı olarak BİK’in son Genel Kurul Toplantısı’nda alınan kararların uygulanması, uygulamada karşılaşılacak sorunlar ve gazetelerin doğru bilgilendirmesi konuşulacak.

Toplantı öncesi İlke Haber Ajansına konuşan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, her 3 ayda bir yaptıkları Genel Kurul Toplantısı’nın ardından istişare toplantılarını farklı şehirlerde yaptıklarını söyledi.  Bu gibi toplantılarının daha önce merkezde yapıldığını hatırlatan Atalay, “Ama daha sonra Van’da bir toplantı yaptık, Muğla’da yaptık, şimdi de Mardin’de yapıyoruz. Toplantıda ağırlıklı olarak son Genel Kurul Toplantısı’nda alınan kararların uygulanması, uygulamada karşılaşılacak sorunlar ve gazetelerin doğru bilgilendirmesi konuşulacak. Ayrıca Basın İlan Kurumu’nun vizyonu, geleceğe bakışı, geleceğe hazırlanmasıyla ilgili ekstra fikirler üretiyoruz. Arkadaşlarımız arasında proje yarışması yapıyoruz. Onları da ayrıca tartışıyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir