• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet:  "Tam Zamanı"
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Türkiye`nin ikinci çeyrekte yakaladığı yüzde 8,8 büyüme oranının büyük bir gelişme olduğuna vurgu yaptı. Korkmaz, ` Avrupa ülkelerinde yaşanabilecek bir krizin ardından, bu bölgelerdeki bir çok işletme, fabrika satın alınabilir ya da ortaklık kurulabilir` dedi.

Memleket: "Bayram Müjdesi Kurbanlıklara Zam Yok"
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hayvancılık Genel Müdürü Ali Karaca, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları rahatlatan bir açıklama yaptı: Bu yıl kurbanlıklara zam yok.

Merhaba: " Okullarda Hazırlık"
2011-2012 eğitim öğretim yılı Pazartesi günü başlıyor. Öğrencilere ücretsiz dağıtılacak olan kitaplar okullara teslim edildi. Yaklaşık 410 bin öğrenciye 4 milyon 663 bin 226 kitap verilecek.

Anadolu Manşet: "Avrupa`da Fabrika Almanın Tam Zamanı"
Avrupa`da yaşanabilecek bir krizin Türk işadamları için bir fırsat olabileceğini belirten Aslan Korkmaz, Konyalı i adamları da Avrupa`dan tesis, fabrika alma tavsiyesinde bulundu.

Yeni Konya: "Katsayı Zulmü Bitiyor ``
YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan Üniversiteye girişteki katsayının tamamen kalkacağını açıkladı. 28 Şubat sürecinde İmam Hatip Liseleri`ne karşı geliştirilen `katsayı` formülü tarihe karışıyor.

M.Sait Adiyaman-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir