• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Genç Şair Kitabını Vali`ye Hediye Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - 1986 yılında Erciş ilçesinde dünyaya gelen Ahmed Akif`in `Yetmeyen Sevgiler` isimli şiir kitabı yayınlandı. 2 yıl önce şiir yazmaya başlayan Akif`in ilk şiirleri de Merdiven, Kayıp Edebiyat ve Varlık dergilerinde yayınlandı.

Genç şair ailesini ziyaret için geldiği Van`da Vali Karaloğlu`na mail yoluyla ulaşarak randevu talebinde bulundu. Akif`in talebini geri çevirmeyen Vali Karaloğlu, şairi makamında kabul etti. Akif`in kitabını inceleyen Karaloğlu, şairin yazdığı şiirleri beğendiğini söyledi. Şiir yazmaya devam etmesi tavsiyesinde bulunan Karaloğlu, şaire de maddi ve manevi destek sözü verdi.

Ahmed Akif de, kendisini makamında kabul ettiği için Vali Karaloğlu`na teşekkür ederek, Valinin şiire olan ilgisini üniversitede okuduğu şiirden hatırladığını söyledi. Şiir yazmaya devam edeceğini belirten Akif, şimdilerde edebiyat sitelerine öykü yazdığını anlattı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası genç şair 41 şiirin yer aldığı `Yetmeyen Sevgiler` isimli kitabını Vali Karaloğlu`na takdim etti.

Fikret Özkan - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir