• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
İstanbul`da Sağanak Yağış Kazalara Sebep Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle TEM otoyolunda trafik kazaları meydana geldi.

TEM otoyolu Edirne istikametindeki İstoç mevkisinde yağışın etkisiyle art arda meydana gelen trafik kazaları ulaşımı olumsuz etkiledi.

Mehmet Beşir Özşahin idaresindeki 34 ZJ 782 plakalı tır, kayganlaşan yolda devrildi. Kazada hafif yaralanan sürücü Özşahin, çevredeki vatandaşların yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri kazadan dolayı ulaşıma kapanan yolu açmak için sürücüleri İstoç ayrımına yönlendirdi. Tır, vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra TEM otoyolu trafiğe açıldı.

Aynı bölgede iki tır ile bir otomobilin çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası da meydana geldi. Almanya’ya gitmek amacıyla Adapazarı`ndan yola çıkan yabancı plakalı otomobilin sürücüsü gurbetçi Hidayet Cengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ``İleride kaza vardı. Öndeki tır dörtlüleri yakmış bekliyordu. Eşim ve 2 çocuğumun da bulunduğu aracıma arkadan gelen tır çarptı ve otomobilimizi öndeki tırın altına soktu. Gurbetçiyim. Neyse ki canımıza bir şey gelmedi” ifadesini kullandı.

TEM otoyolu Edirne istikametinde trafik kazaları nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Polis, trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlarken, kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir