• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman'a 2 bin 500 kişilik spor salonunun temeli atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman’da 80’li yıllarda yapılan bin kişilik eski kapalı spor salonu tarihe karışacak. Olimpik Spor Tesisleri Çay Mahallesi yanında yapımına başlanan 2 bin 500 kişilik çok amaçlı spor salonunun temeli atıldı.

Konu ile ilgili İlke Haber Ajansına bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, şuanda ilde 2 bin 500 kişilik bir spor salonunun yapıldığını belirterek, “Yaklaşık 20 gündür temeli atıldı. Bizim 80’li yıllarda yapılmış bin kişilik bir spor salonumuz vardı ve tek tribündü. Bu yapacağımız spor salonumuzun geniş bir orta sahası var. Bunda her türlü profesyonel voleybol, basketbol, hentbolun yapılabileceği çok nizami bir spor salonumuz olacak. Bu spor salonumuzun dört bir tarafı tribünlerle çevrilidir. Salonun diğer kısımlarında ferdi branşların yani tekvandonun, güreşin, jimnastiğin yapılabileceği odaların olduğu çok modern salonumuz var. Spor salonumuzun 6 milyonun üzerinde bir maliyeti var. Ümit ediyoruz bir yıl içerisinde bitmiş olur.” dedi.

“Batman’da yeni bir gençlik merkezi açılıyor”

Spor salonunun yanında gençlik merkezinin de yapıldığını söyleyen Ekinci, “Spor salonumuzun hemen yanında bir ay içerisinde bitmesini umut ettiğimiz bir gençlik merkezimiz var. Bu gençlik merkezimizin de kendi içerisinde bir spor salonu, bilgisayar laboratuarların olduğu, müzik odasının olduğu, resmi ve diğer tarz şeylerin yapılabileceği odaların olduğu, bahçesinde tenis, voleybol ve basketbol sahasının olduğu bir gençlik merkezi inşaatımızda artık bitme noktasına geldi.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir