• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Gazetecilerden Kızıltepe Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin ve Kızıltepe'de görev yapan bazı ulusal ve yerel basın temsilcileri, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş, Mardin Life Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü, Sabah Gazetesi Kızıltepe Muhabiri Mehmet Halit Solhan, İhlas Haber Ajansı Kızıltepe Temsilcisi İsmail Aydoğan, Anadolu Ajansı Kızıltepe Muhabiri Adnan Koçhan ve İlke Haber Ajansı Kızıltepe Temsilcisi Mehmet Aslan katıldı.

Öğrencilik dönemlerinde öğretmenleri İbrahim Bahçıvancı'nın üzerlerinde büyük emeği olduğunu ifade eden gazeteciler; toplu halde yaptıkları ziyaretin, öğretmenleri olan Bahçıvancı'ya bir vefa ziyareti olduğunu belirttiler.

Kendisini ziyaret eden öğrencilerinin elde ettikleri mesleki başarılarıyla gurur duyduğunu her fırsatta dile getirdiğini belirten Bahçıvancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında bazı gazeteciler, öğretmenleri olan Bahçıvancı ile ilgili anılarını anlatırken duygusal anlar yaşandı. Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş, İbrahim Hoca'nın eğitimciliği yanında çok değerli bir idareci olduğunu da vurguladı.

Gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bahçıvancı; öğretmenlik ve idareciliğin en önemli öğesinin insan odaklı bir meslek olduğundan kaynaklandığını ifade etti. Bundan sonra da aynı inançla hizmetlerine devam edeceğini söyledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir