• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İrşad-Der'den fakir ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır’ın Hani ilçesinde yapmış olduğu birçok faaliyetle adını duyuran Hani İrşad Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Hani İrşad-Der) her ay düzenli olarak dağıttığı yardımlarına bu ay da devam etti. Hani İrşad-Der Mayıs ayında 23 muhtaç aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Derneklerine yapılan yardım talep başvuruları ve yaptıkları araştırmalar sonucu ilçede yardıma muhtaç aileleri tespit ederek ulaştıklarını belirten İrşad-Der Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çam, Hani ilçe merkez ve köylerinde her ay düzenli olarak 23 aileye yardım ettiklerini ifade etti.

Daha çok kişiye yardımda bulunmak istediklerini ancak bunun kendilerine destek verecek hayırseverlerle mümkün olduğunu kaydeden Çam, “İlçemizde ihtiyaç sahibi çok aile var. Bu konuda varlıklı hayırseverlerden destek bekliyoruz. Fakir ve muhtaçlara yardım etmek isteyen hayır sahipleri, derneğimize başvurarak ihtiyaç sahiplerine katkı sağlayabilirler. Komşusu aç iken tok yatamayan bir ümmet olarak tüm hayırseverleri bu hayırlı işe davet ediyoruz.”şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir