• DOLAR 32.333
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2392.151
  • ...
İffet ve Tesettür Etkinliğine Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN – Kâhta Çağrı Der Kadın Kolları Pazar günü saat 15.00’te Belediye Konferans Salonunda bayanlara yönelik Dünya Müslüman Kadınlar Haftası münasebetiyle Tesettür ve iffet temalı program düzenleyecek.

Etkinliğin amacına değinen Çağrı Der Kadın Kolları Başkanı Hüsna Kalan, “İslam insanlığa özellikle de kadına layık olduğu değeri veren tek dindir. Hepimizin de bildiği gibi bu gün batılı alanda kadın modanın reklamı, sokağın ve iş hayatının esiri olmuş, bütün kadınlık vasfını yetirmiş durumda. Çağımızda ki Müslüman kadın etrafında kurulan, çağdaşlık, laiklik ve yenilik tuzaklarına maalesef kapılmış durumda” dedi.

Kalan, “Biz de Çağrı Der kadın kolları olarak, Müslüman bayanların biraz olsun kendilerini tanımaları, asıl görevlerinin ne olduğu ve dinimizin, tesettürümüzün düşmanlarına karşı nasıl olmamız gerektiği hakkında “Dünya Müslüman Kadınlar Haftası” adı altında İffet ve Tesettür adlı bir program düzenlemeye karar verdik. Pazar günü saat 15.00’te Belediye Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm bayan kardeşlerimizi bekliyoruz.” dedi.

(Mehmet Eren - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir