• DOLAR 34.297
  • EURO 37.554
  • ALTIN 2930.67
  • ...
"Sağlıklı birey sağlıklı toplum demektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Ruh Sağlığı Haftası çerçevesinde Van İpekyolu Devlet Hastanesi tarafından bir etkinlik düzenlendi. İpekyolu Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Ali Eman, bu haftanın amacının ruh sağlığı hizmetlerinin toplumun tümüne ulaşmasını sağlamak ve toplumu ruh sağlığı konusunda bilinçli düzeyini yükseltmek olduğunu söyledi.

"Ruh sağlığı olmadan sağlık olmaz" diyen Eman “Ruh Sağlığı Haftası Etkinlikleri kapsamında biz de Devlet Hastanesi olarak bir dizi etkinlik programı hazırladık. Ruh sağlığı haftası etkinliklerinde veya bu haftada ruh sağlığı ile ilgili alınacak eylem planlarında ‘Aile’ olgusuna özellikle önem verilmesi gerekiyor. Çünkü sağlıklı birey sağlıklı toplum demektir. Sağlıklı bireylerin yetişebilmesi sağlıklı aile ortamıyla mümkündür. Ruh sağlığı etkinliklerinde ana tema ne olursa olsun mutlaka ‘Aile’ doğal ve sürekli bir tema olarak vurgulanmalıdır." şeklinde konuştu.

Toplum Ruh Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında programa İl Halk Sağlığı Müdürü Doktor Yakup İmren, hastane yöneticileri, müdür  yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir