• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
KOSGEB`den kayıt güncelleme uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - KOSGEB Bingöl Müdürü Naci Özdemir, İşletmelerin KOSGEB Destek ve Hizmetlerinden yararlanmaları için KOSGEB veritabanındaki kayıtlarını güncellemeleri gerektiğini belirtti.

Özdemir, “İşletmelerimizin de malumları olduğu üzere her yıl Mayıs ayı itibari ile işletme kayıtları otomatik olarak pasif hale geliyor, yılda bir defa güncellemek gerekiyor. Kayıt yenileme işlemi yaparken lütfen aktif eposta adreslerini sisteme girelim. Çünkü bundan sonra duyurularımızın büyük çoğunluğu eposta aracılığı ile olacaktır.” dedi.

Özdemir, kayıtların güncellenmesi için yapılması gerekenleri de şöyle anlattı: “İşletmelerimiz 2014 Oda Faaliyet Belgesi, Ticaret/Esnaf Sicil Gazetesi, İmza Sirküsü veya İmza Beyannamesi, 2013 Toplam SGK Gün Sayısı- Son Aya Ait SGK hizmet Listesi veya SGK’lı Çalışan Yoksa BAĞ-KUR Dökümü, 2013 Kurumlar Vergisi Beyannamesi veya 2013 Hesap Özeti, Vergi Levhası ve kaşeleri ile gelmeleri durumunda Müdürlüğümüz personeli tarafından kayıtları güncel hale getirilecektir. Ayrıca işletme yetkilisi dilerse kendisi de bilgilerini elektronik ortama giriş yapıp ekli belgeler ile Müdürlüğümüze başvuru yaparak da kaydını güncelleyebilir. Detaylı bilgi ve sorularınız için 213 13 44 numaralı telefondan yardım alabilirsiniz.” 

(Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir