• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Düzce`de sulama kanalında ceset bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Olay, akşam saatlerinde D-655 karayolu Konuralp Terzi Aliler Mahallesi`nde bulunan DSİ ye ait sulama kanalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kanalda sürüklenen bir şahsı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Düzce Belediyesi`ne ait Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, su içerisindeki şahısı demir kanca ile çıkardı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın ölmüş olduğu belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinde cesedin Ayhan Üçüncüoğlu`na (58) ait olduğu tespit edildi.

Cesedin bulunduğu yerden yaklaşık 200 metre ileride poşetlerin içinde şişelerle birlikte Üçüncüoğlu`na ait olduğu tahmin edilen bir bisiklet bulundu. Ayhan Üçüncüoğlu`nun, DSİ`ye ait sulama kanalının içinde bulunan şişeleri toplamak için yaklaştığı ve dengesini kaybederek düştüğü tahmin ediliyor.

Olay yerine gelen nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Üçüncüoğlu`nun cesedi Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ayhan Üçüncüoğlu`nun kesin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir