• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
Bursa Atatürk Lisesi`nin efsane öğretmenleri buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- 1961 yılında Bursa Merkez Çarşamba Stadyum Caddesinde eğitim-öğretime başlamış olan Bursa Atatürk Lisesi`nde görev yapan  tüm öğretmenler, okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikle bir araya geldi.

Atatürk Lisesi’nde geçmişten günümüze öğretmenlik yapan öğretmenler, okul bahçesinde düzenlenen organizasyonda buluştu. Atatürk Lisesi’nin mevcut ve emektar öğretmenleri etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Organizasyonu sağlayan ekip adına Atatürk Lisesi’nde Edebiyat öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş  Ramazan Acar, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Dünü yâd etmek, anıları tazelemek, bugünü paylaşmak için bir araya geldik. Düzenlediğimiz etkinlikle 60`ların, 70`lerin, 80`lerin, 90`ların, 2000`lerin ve 2010`ların öğretmeleri nostalji imkanı buldu. Bu buluşma vesileyle de, aynı katılımcı mezun öğretmenlerimizden oluşturulan ‘mezunlar komisyonu’ gelecek buluşmalar için ilk adımı atmış olduk. Organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan, Müdür Yardımcısı Bilge Güvenç, Müdür Yardımcısı Yılmaz Sektioğlu, Rehber Öğretmen Nilüfer Laçin, Felsefe Öğretmeni İlknur Sunal Atan, Biyoloji Öğretmeni Hilal Dal Pala, Felsefe Öğretmeni Ömer Aydın, Müdür Başyardımcımız Mehmet Koç, İngilizce Öğretmenleri Yasemin Özşanlı ile Rabia Dokumacı’ya ve organizasyonu şereflendiren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Atatürk Lisesi Okul Müdürü Murat Çağlayan ve önceki müdürler adına ise İsmet Üçüncü, yaptıkları konuşmalarda, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkürlerini iletti. 

(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir