• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
70 kişilik mevsimlik işçi kadrosuna 2 bin 355 kişi başvurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


MERSİN- Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne orman yangınları ile mücadele hizmetinde yılda 5 ay 29 gün çalıştırılmak için alınacak 70 kişilik mevsimlik işçi kadrosuna 2 bin 355 kişi başvuruda bulundu.

Yapılan yüksek başvuru nedeniyle, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü Davultepe Orman İşletme Şefliği Kuyuluk Orman Deposu'nda, noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Kura ile ilgili açıklama yapan Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, "Aralarında kadınların da bulunduğu 2 bin 355 kişi mevsimlik işçi olabilmek amacıyla başvuruda bulundu, 70 kişi alacağız. İşçilerimiz orman yangınlarını söndürme faaliyetlerinde çalışacak. İnşallah kurumumuz ve çalışanlar için hayırlısı olur. Mülakata katılacak tüm işçilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Belirlenen asil adaylardan Anamur, Bozyazı ve Mut İşletme Müdürlükleri için belirlenenler 10 Haziran 2014, Tarsus, Silifke ve Gülnar İşletme Müdürlükleri için belirlenenler ise 11 Haziran 2014 tarihlerinde nüfus cüzdanı, diploma, ikametgah belgesi ve ehliyet ile birlikte Kuyuluk Orman Deposu'nda genel kültür ve uygulama (sürüş tekniği) sınavına tabi tutulacaklar. Sınava gelmeyen ve eksik evrakla gelenlerin yerine yedek listenin 1. sırasındaki adaydan başlamak üzere sınava kabul yapılacak. Mülakatta başarılı olanlar, verilen kadro miktarı göz önüne alınarak işe alınacak. Sınav sonucu Bölge Müdürlüğü'nün internet sayfasında ve ilan panosunda ilan edilecek (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir