• DOLAR 32.582
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2461.376
  • ...
HÜDA PAR Mavi Marmara şehidinin taziyesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Uğur Süleyman Söylemez’in Ankara Keçiören’deki evinin önünde kurulan taziye çadırında HÜDAPAR heyetini şehidin oğlu Ahmet Söylemez karşıladı.

Okunan Kuran ve yapılan duanın ardından HÜDAPAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, parti genel merkezi ve genel başkan adına HÜDA PAR camiasının taziyelerini şehidin oğlu Ahmet Söylemez’e iletti.

Miraç kandilini idrak ettiklerini ifade eden Yavuz, Hz. Peygamberin Mescidi Aksa’da 124 bin peygambere namaz kıldırdığını, ayet-i kerimede de Mescid-i Aksa’nın etrafının mübarek kılındığının ifade edildiğini söyledi.

Bu cihetle Mescid-i Aksa ve Kudüs şehrinin Müslümanların ve İslam Ümmetinin onuru ve haysiyeti hükmünde olduğunu belirten Yavuz, Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmanın da ümmetin şerefine, onur ve haysiyetine sahip çıkmak anlamına geldiğini ifade etti.

Son olarak, “Mescid-i Aksa’yı özgürlüğüne kavuşturmak için kanını döküp, canını veren Uğur Süleyman kardeşimizin şehadetini, tebrik ediyor, ailesine ve yakınlarına, taziye ve teseliyetlerimizi sunuyoruz.” diyen Yavuz, şehitlerin gittiği yoldan yürümeyi Cenab-ı Allah’tan temenni ettiklerini söyledi. 

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir