• DOLAR 34.191
  • EURO 37.563
  • ALTIN 2890.4
  • ...
Batman Üniversitesi'nden yeni bir kongre daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Üniversitesi 2015 yılında Uluslararası Anadolu Adli Bilimler Kongresi düzenleyecek. Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamit Hancı ve beraberindeki heyet 2015 yılında Batman’da düzenlenecek olan Uluslar arası Anadolu Adli Bilimler Kongresi’nin hazırlıkları için Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Hamit Hancı, her yıl Anadolu’nun farklı bir ilinde gerçekleştirdikleri kongreyi 2015 yılında Batman’da yapmayı düşündüklerini söyledi.

Prof. Dr. Hancı Kongreye ev sahipliğini üstlendikleri için Rektör Prof. Dr. Uluçam’a teşekkürlerini iletti. Rektör Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, yapılacak bu tür kongrelerin Üniversiteyi ve Batman’ı tanıtmada çok büyük rol oynayacağını belirterek “ Kongreye katılacak yerli ve yabancı bilim insanlarının bilimsel açıdan Üniversitemize katkısıolacaktır. Ayrıca bu kongre, Üniversitenin ve şehrin tanıtımına da katkısunacaktır. Bundan önce 2 tane uluslar arası kongre ve sempozyum yaptık. Bu kongreyi de Üniversitemize ve Şehrimize yakışacak şekilde organize ederiz.”diye konuştu.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir