• DOLAR 34.235
  • EURO 37.595
  • ALTIN 2880.761
  • ...
Kornea hastası bebek için ışık göründü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Ceylanpınar’da görev yapan yerel, ulusal ve uluslararası medya mensuplarının girişimleri ile başlatılan ‘’Minik Abdullah’ın gören gözleri olmak ister misiniz? ‘’ kampanyası ile 10 aylık Abdullah Karaman’ın kornea nakli için gerekli para, 48 saat gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Yardım kampanyasına Ceylanpınar ve Şanlıurfa’nın dışında İstanbul, Diyarbakır, Batman, Mardin, Bursa, Antalya ile yurt dışından Japonya, Almanya, Avustralya ve dünyanın çeşitli yerlerinden yardımlar yağdı.

Kaymakam ve basın mensupları müjde verdi

Ceylanpınar Kaymakam Musa Sarı ile basın mensupları minik Abdullah’ın ailesine birlikte müjdeyi verdiler.

Ceylanpınar Kaymakamı Sarı, Kaymakamlık AR-GE Sorumlusu Emine Sarı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Şengül ve ilçede görev yapan basın emekçileri ile aileyi ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Abdullah bebeğin gözleri için başlatılan kampanyada basın mensuplarına katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Sarı ‘’ Bu kampanyada emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederim. İlçe Kaymakamlığı olarak bu gibi durumlar için kapımızın sonuna kadar açık olduğunu herkesin bilmesi gereklidir ‘’ dedi.

Sarı, Abdullah bebek için bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağını belirtti.

Mutluluk gözyaşları

Abdullah bebeğin görebilmesi için kampanyanın olumlu sonuçlandığını anne Meral ile baba Salih Karaman’a İlçe Kaymakamı Musa Sarı müjdelerken, aile bu kez de mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

Anne Meral Karaman ‘’Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Duygularımı ifade edecek sözcük bulamıyorum. Çok mutluyum, Allah kimseye evlat acısı ve hasreti yaşatmasın. Darısı yardıma muhtaç tüm bebeklerin başına ‘’ diye ifadelerde bulundu. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir