• DOLAR 34.292
  • EURO 37.522
  • ALTIN 2927.227
  • ...
Harran Üniversitesinden Soma'ya yardım kermesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Harran Üniversitesi Soma için yardım kampanyası başlatarak, ilk etkinliğe  üniversiteye bağlı Hilvan Meslek Yüksekokulunda yapılan kermes ile başladı.

Belediye meydanında yapılan kesmese Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu, Hilvan kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor Ahmet Oymak, ilçe müdürleri, yüksekokul öğrencileri ve Hilvan halkı katıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Harran Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor İbrahim Halil Mutlu, Soma’da hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyerek, Harran Üniversitesi olarak Soma’ya bir yardım kampanyası yapmayı planladıklarını, bunu da öncelikle her yıl geleneksel olarak Hilvan Meslek Yüksekokulumuz tarafından yapılan kermesten başlattıklarını belirtti.

Üniversite olarak yapıolan kampanyadan elde edilecek gelirlerle Soma hayatını kaybedenlerin ailelerine iletileceğini ifade eden Mutlu, “Biz bu kampanyayı üniversite olarak ilk defa ilçelerimiz içerisinde buradan başladık. Diğer fakülte ve yüksekokullarında da bu kampanya devam edecektir” dedi. ( Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir