• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Çocuklardan resim sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Sur ilçesine bağlı Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri, yaptıkları resimleri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü bahçesinde sergilediler.

Tek amaçlarının çocukların yeteneklerini sergilemek olduğunu dile getiren Ziya Gökalp Okul Müdürü Mehmet Hanifi Çelik, “Çocukların düzenledikleri resim sergisine bugün başladık ve bu sergimiz bir gün sürecek. Yaptığımız bu çalışmalarda anasınıfından 8’nci sınıfa kadar bütün öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emekleri vardır. Biz bu sergiyi her yıl yapıyoruz, bu sergileri yapmamızın amacı çocuklarımızın yeteneklerini ortaya koymaktır.” dedi.

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkes buraya gelip çocuklarının yeteneklerini görmeye çalışıyor. Çocuklarımızın bu yeteneklerinin ortaya çıkması lazım, çocuklarımızı sokağa atmakla bu işler olmuyor, sadece öğretmekle de olmuyor. Eğitim ve öğretim bir bütündür bu bütünlüğü sağlayabilmek lazım. Çocuklara Sosyal bir bütünlük sağlamak gerekir. Çocukların sadece okulda 6 saatlik bir dersle değil tüm günlerini doldurmak lazım.” ifadelerini kullandı. (Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir