• DOLAR 34.257
  • EURO 37.623
  • ALTIN 2909.85
  • ...
Batman Valisi yapımı süren sekiz okulu inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Valisi Yılmaz Arslan, ilin farklı mahallelerinde yapımı hızla devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.


İncelemeler sırasında Vali Arslan’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Tarık Yaşar ve ilgili kurumların uzmanları eşlik etti.


Arslan ve beraberindekiler; 32 derslikli Fatih Ortaokulu, 18 derslikli Petrol Ortaokulu, 18 derslikli Ziya Gökalp İlköğretim Okulu, 18 derslikli Seyitler Ortaokulu, 32 derslikli Karatay Ortaokulu, 32 derslikli Çamlıtepe Ortaokulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan; 16 derslikli Anadolu Lisesi, 200 kişilik öğrenci yurdu ve 100 kişilik spor salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu.


Okul inşaatlarını tek tek gezen Arslan’a, ilgili kurum yetkilileri ve okullarını yapımını üstlenen firma yetkilileri çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Okulların inşaat sahalarında incelemelerde bulunan Arslan, yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların hızlandırılması konusunda yetkililere talimat verdi.


İncelemeler sırasında firma yetkililerinden okulların özellikle düzgün ve eksiksiz yapılması konusunda gereken özeni göstermelerini isteyen Arslan,  yetkililere okulların iç mimarisinde farklı görsellerin kullanılması konusunda da gerekli araştırmaların yapılması talimatını verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir