• DOLAR 34.29
  • EURO 37.528
  • ALTIN 2919.799
  • ...
BATSO`dan Tekstil Kent`e Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teymur ve BATSO personeli, tekstilin Batman`da atan kalbi olan Tekstil Kenti ve firma yöneticilerini ziyaret etti.

Sırasıyla TOTEM Tekstil İdari İşler Müdürü Bilal Tezel, YK Tekstil firma yetkilileri Süleyman Kutlu ve Muzaffer Baş, MİRSAB Tekstil firma yetkilileri Burhan Saran ve Yahya Miroğlu, DORSA Tekstil firma yetkilisi Sukan Nazar ve Yeşeren Düşler Tekstil firması yetkilisi Şükran Altun`u ziyaret ederek üretim yapılan atölyeleri gezdi.

Teymur, yöneticilerin istek ve şikâyetlerini dinleyerek söz konusu isteklerinin gerçekleştirilmesi için ne gerekiyor ise yapılacağını dile getirdi.

Tekstil atölyelerini tek tek gezen Teymur, üretilen ürünleri yakından inceleyerek yetkililerle fikir alışverişinde bulundu, çalışan personelle diyalog kurdu.

Tekstil Kent Başkanı Burhan Saran ile Mehmet Teymur arasında geçen sohbette Saran, 9 firmanın faal, 2 firmanın yapım aşamasında olduğunu ve mevcut istihdamın bin 500 kişi olduğu ancak hedef sayının 5 bin kişi olduğunu vurguladı.

M.Sıddık Demir - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir