• DOLAR 32.494
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2420.14
  • ...
Siyer yarışmasında görev alanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi tarafından Batman’da düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında görev alan okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür plaketi verdi.

AGD Batman Şubesi tarafından düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve AGD’nin tanıtım sinevizyon gösterimi ile devam etti. 

AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, yaptıkları sınavda görev alan okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “AGD öteden beri bilgili, inançlı, çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayeti içinde olan müstesna bir kuruluştur. Yaptığımız çalışmaklar evrene, çevreye, insanlara karşı ve kendine karşı sorumluluklarının farkında iyiliğin yaygınlaştırılmasında, ve adaletin tesisinde emek sahibi bir gençlik profilini oluşturma çabasıdır. Bizler; iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzünde egemen olması mücahedesinde, aynı inancı paylaşan ve her renkten, her ırktan, herkesi kardeş bilirken, hangi retken ve hangi ırktan olursa olsun tüm mazlumların yanında olmayı da kendimize görev addediyoruz.” dedi. 

Konuşmanın ardından sınavda emeği geçen okul idareci ve öğretmenlere teşekkür plaketi verildi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir