• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
Batman'da elektrik kesintileri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - DEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş Batman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Salı ve Çarşamba günleri bazı bölgelere elektrik verilmeyecek. 
 

 

Açıklamada, elektrik dağıtım şebekesinde planlanmış olan bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisinin yapılacağı belirtildi.

 

Elektrik kesintilerinin 13 Mayıs Salı günü saat 17.00-20.00 saatleri arasında  Karşıyaka, Petrolkent, Akyürek, Seyitler, Hürriyet Mahalleleri, Erköklü köyü, Binatlı köyü, 75.YİBO, Recepler köyü, Akça köyü, Çayüstü köyü, Zerak mezrası ile  Kantar ve Kantar Köprüsü Şantiyesinde yapılacağı  belirtildi.

 

14 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00-20.00 saatleri arasında  ise, Çamlıca, Petrolkent, Hürriyet, Huzur, Çarşı, Kısmet, 19 Mayıs, Aydınlıkevler, Yeni Mahalle, Beşevler, Yeşiltepe, İluh ve Çay Mahalleleri ile  Balpınar Beldesi, Karayün köyü, Kuyubaşı köyü, Kuyubaşı TOKİ, Okçu mezrası, TOKİ Goçer Evleri,  Yeniköy, Segırka mezrası, Zorköy mezrası, Oymataş köyü, Ünlüce mezrası, Soğuksu mezrası, Sence mezrası, Şeyhçoban mezrası ve üniversite yerleşkesine ele elektrik verilmeyeceği ifade edildi.(Veysi Rüzgar-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir