• DOLAR 34.176
  • EURO 37.763
  • ALTIN 2912.974
  • ...
HÜDA PAR, Batı İlleri İl Başkanları Toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Hür Dava Partisi batı illeri başkanları seçimden sonra genel değerlendirme yapmak üzere Mersin’de bir araya geldi. Parti toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani ve batı illeri il başkanları katıldı.

 Toplantıda konuşan Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde partinin aldığı oy oranı ve çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yaparak başkanları bilgilendirdi.

Kendilerinin tabela partisi olmadıklarını teşkilatları ile faal bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Temel, HÜDA PAR’ın imkanları dahilinde Türkiye’de gelişen sorunlara müdahil olan bir parti haline geleceğini belirtti.

 2015 yılında gerçekleşecek olan genel seçimler hakkında da bir değerlendirme yapan Temel, bir iki ay sonra il ve ilçe kongrelerine gideceklerini belirtti.

 Hedeflerinin tüm Türkiye’de bir teşkilatlanmaya gitmek olduğunu ve herkesin bu konuda bir çaba içerisinde olması gerektiğini ifade eden Temel, “İslam referanslı bir parti olmamız hesabı ile başta İslami hassasiyete sahip halkımızdan iyi bir teveccüh aldık. Genelde ise herkesin güvenini kazandık.” dedi.

 Temel, “Bizim bu misyonumuzdan dolayı bugüne kadar İslam`a mesafeli olan kesimlerin bile İslami söylem ve hassasiyetlerinin artığına ve bu konuda bazı çabalar içerisine girdiğine şahit oluyoruz buna vesile olduğumuz için Allah’a şükürler olsun.” dedi.

İl başkanlarının, illeri hakkında yaptıkları çalışmalarla ilgili sunumlarının ardından toplantı, son buldu.    (Osman Öksüz - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir