• DOLAR 34.184
  • EURO 37.954
  • ALTIN 2917.574
  • ...
Best-Der onlarca mağdur aileye umut oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Umut Kervanı Platformunun üyesi olan Bitlis Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEST-DER), onlarca aileye gıda yardımı yaptı. Hazırlanan gıda paketleri derneğin üye ve gönüllüleri tarafından tespit edilen mağdur ailelerin adreslerine teslim edildi.

Yaptıkları yardımlar hakkında açıklamada bulunan derneğin Yardım Komisyonu Başkanı Çetin Kaya, onlarca mağdur ve yetim aileye yardım ulaştırdıklarını ve bundan sonra da ulaştırmaya gayret edeceklerini söyledi.

Kaya, hayırseverler yardım yaptıkça, mağdur ailelere ulaşabileceklerini belirterek şöyle konuştu: “Memleketimiz fakir bir memlekettir. Bizler hayırseverlerden yardım aldıkça bu mağdurlara ulaşabilmekteyiz.

 Bizler sadece zengin ile fakirleri tanıştırmaya çalışıyoruz. İsteyen zengin ve hayırsever kardeşlerimiz bizlere ulaşırsa, onlarla birlikte bu mağdur ailelere gidip kendileri bizzathi yardımda bulunabilirler. Yeter ki, bu mağdur ailelerin mağduriyetleri giderilsin.”

 Son olarak Kaya, yardımlarını tutanak halinde yaptıklarını, hayırda bulunan hayırseverlerin istedikleri zaman yaptıkları yardımların gittikleri yerleri öğrenebileceklerini ifade ederek, bu konuda hayırseverlerin endişe taşamamaları gerektiğini belirtti.

 Yaptıkları yardımdan dolayı dernek yetkililerine teşekkür eden Pakize Yandı ise, bu güne kadar derneğin dışında kimsenin kendilerine yardımda bulunmadığını ifade ederek, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir