• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Ankara Üniversitesi`nde Dini Değerlere Hakaret!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA: Bilim yuvası olması gereken üniversiteler son haftalarda gayriahlaki görüntülere sahne olan şenliklerle gündemde iken, Başkent’te bunun da ötesine geçildi. Marjinal solun kalesi olarak bilinen Ankara Üniversitesi’ndeki şenliklerde tam anlamıyla eşeklik sergilendi. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin organize ettiği “İnek Bayramı” adı verilen sözde şenlikte bir öğrenci sarık ve cübbe giyerek arkadaşlarını eğlendirdi. Dekanlık da bu rezilliğe göz yumarak, Müslüman kesimin değerlerinin ayaklar altına alınmasına ortak oldu. Şenlikte ayrıca su gibi bira tüketilirken, fakülteye getirilen ineğe de işkence yapıldı.

İNEĞE İŞKENCE

Şenlik adı altında yapılan iğrençliğe CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Karatape ve çok sayıda öğrenci katıldı. Törende konuşma yapan Karatape, inek bayramını etkinlik olarak değil, eleştiri ve özeleştiri olarak kutladıkları belirtti. Konuşmaların ardından fakülte bahçesinde öğretim görevlileri ve öğrenciler bayramın sembolü inek yürüyüşünü gerçekleştirdi. Cebeci Kampusu’ndan Kurtuluş Kavşağı’na kadar devam eden yürüyüş sırasında fakülteye getirilen ineğe ise işkence edildi. Gözleri bağlanarak zor zaptedilen hayvancağız zaman zaman yere yığıldı. Öğrencilerin inek ile fotoğraf çektirmek istemesi de yapılan zulmü iyice artırdı. Sarıklı-cübbeli öğrenci de inek ile pozlar vererek İslam’a olan saldırısını sürdürdü.

DEKANLIK TELEFONLARIMIZA ÇIK(A)MADI

Dini değerlere yapılan saldırıyı ve “İnek Bayramı”nın amacını sormak istediğimiz Dekanlık ise telefonlarımıza çık(a)madı. Dekan Karatepe, yapılan iğrençliğe cevap vermemeyi tercih etti. Dini değerlerle ve inek ile olan eğlencelerinden sonra öğrenciler alkol alarak ahlaksızlığı sürdürdü. Üniversitedeki şenlikler dün verilen 2 konser programıyla devam ederken gece de su gibi içki tüketildi. 

Yeni Akit

Bu haberler de ilginizi çekebilir