• DOLAR 32.54
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2454.82
  • ...
Uyuşturucu  baskınında tutuklama kararı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da çeşitli günlerde yapılan uyuşturucu baskınlarında 11 kişi yakalandı. 305  gram esrar maddesinin de ele geçirildiği operasyonlarda göz altına alınanlarda bir kişi tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Emniyet Müdürlüğünden  konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “İlimiz Gültepe Mahallesi Esentepe mevkiinde bulunan çamlık alanda yaptıkları kontroller neticesinde içime hazır hale getirilmiş paketler halinde toplam 156 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, yakalanan (8) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçları nedeniyle işlem yapılmıştır.”denildi.

Açıklamanın devamında ise; “Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı çalışmalar neticesinde; değişik tarihlerde toplam ağırlığı 149 gram esrar maddesi ve (1) adet uyuşturucu hap ele geçirmiştir. Konu ile ilgili olarak yapılan operasyon kapsamında (3) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yasal tahkikata başlanılmış olup, (1) şahıs tutuklanmış, (1) şahıs hakkında adli kontrol kararı verilmiş, (1) şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir