• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Tarsus Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. Belediye müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından Komisyondan gelen evrakların görüşülmesi tamamlandı. 

Toplantıda;  Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Can, “Belediyemize parke taşları için 785 bin lira para aktarıldı, ama devam eden işlerle ilgili 400 bin liralık müteahhit borcunu biz üstlendik. Biz dağıtılan parkelerin, muhtarlar tarafından döşenmeyen parkelerin hangi köy olduğuna bakılmaksızın döşenmesi için çalışmalar başlatıyoruz. Arkadaşlarımız ihaleye çıkacaklar parasını da belediye bütçesinden biz karşılayacağız.” dedi. 

Muhtarlarla devamlı irtibat halinde olduklarını belirten Başkan Can, “Bu makama gelmeden önce de bir belediyeci olarak, teknik işlerden sorumlu bir başkan yardımcısı olarak 45 mahalle muhtarıyla mesai arkadaşlarım gibi çalışarak, dertlerini dinleyerek, devamlı onlarla irtibat halinde olan bir insandım. Artı kendi sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen bu memleketin bir çocuğu olarak 129 köyümüze karınca kararınca yardım etmeye çalıştık. Yeni çıkan Büyükşehir Yasasıyla büyükşehir belediye başkanımızla birlikte köylerimiz ilk defa Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesinden hizmet almaya başlayacak.”  (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir