• DOLAR 32.483
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2439.675
  • ...
`Ortak çalışmak önemli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi’nin yeni yönetim ziyaretleri sürüyor. Diyarbakır Şube Başkanı Turan Kapan ve beraberindeki heyet, 2 Mayıs’ta Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. S. Özgür Değertekin’i makamında ziyaret etti. 

İMO yönetim kurulu üyelerini, İnşaat Mühendisliği Bölümü Seminer Salonu’nda ağırlayan Değertekin, IMO heyetiyle yaptığı görüşmede ortak çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Değertekin,  IMO ile yapılan görüşmelerde, inşaat mühendisliği eğitimi, inşaat mühendisliğindeki gelişmeler, eğitim müfredatı, inşaat mühendisliği bölümleri ve inşaat mühendislerinin yaşadığı sorunlar gibi konularda görüş alış verişinde bulunulduğunu ifade etti.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Halim Karaşin, Yrd. Doç. Dr. M. Emin Öncü, Doç. Dr. Taha Taşkıran, Yrd. Doç. Dr. Salih Keskin, Arş. Gör. Senem Yılmaz, Arş. Gör. Fırat Gümgüm ve Arş. Gör. Gökmen Öztürkmen katıldığı ziyarette, İnşaat Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi alan İMO yönetim kurulu üyeleri daha sonra üniversiteden ayrıldılar.

( Fikret Özkan  - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir