• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Muş Selam Der`den  Kutlu Doğum etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ  - Peygamber Sevdalıları Platformuna üye STK’lardan Muş Selam Der, Pazar günü İstasyon Meydanı’nda düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine  halkı davet etti. 

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Selam Der  Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, Pazar günü İstasyon Meydanı’nda, açık alanda düzenleyecekleri Kutlu Doğum Etkinliğine tüm Muş halkını davet etti. 

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 2014 Nisan ayında ``Yürüyen Kuran Hz. Muhammed`` temalı, şuana kadar Yaygın beldesi, Muş Korkut ilçesi, Alalzlı köyü, Arpayazı köyü, Kızılağaç beldesi, Yeşilova beldesi  ve Çengilli (yukarı Yongalı) köyünde  etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Güler, 2014`ün son etkinliğini ise Muş merkezde yapacaklarını kaydetti. 

Pazar günü Saat 13.00’te  İstasyon Meydanı’nda düzenleyecekleri etkinliğe tüm Muş halkını davet eden Güler; "Peygamber efendimizin sevgi ve muhabbetini tüm Muş’umuzun köy, belde ve ilçelerine ulaştırmak için Kutlu Doğum etkinlikleri düzenledik. Etkinliklerimizin gerçekleştiği yerlerde halkımızın büyük muhabbet ve teveccühleriyle karşılaştık. Aslında bu teveccüh bize değil Peygamber Efendimize olan muhabbet ve onun saadet devrine olan özlemin bir eseriydi. Bizler Peygamber Sevdalıları olarak bu muhabbeti Muşumuzun tüm köy ve bucaklarına ulaştırma noktasında elimizden gelen tüm gayretimizi sarf edeceğiz inşallah. Bu anlamda önümüzdeki Pazar günü Muş Merkez İstasyon Meydanında  Peygamber Efendimiz (sav)`in  `Kutlu Viladetini ` anmaya Peygamber  Sevdalısı tüm halkımızı davet ediyoruz`` dedi. 

Programın dolu dolu olduğunu kaydeden Güler, ayrıca halkın rahat bir şekilde etkinliğe katılımlarını sağlamak için ücretsiz servis araçlarını seferber edeceklerini servis araçlarının kalkış noktalarının ise reklam afiş ve ilanlarında belirtildiğini söyledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir