• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
`O`nun rehberliğine her zamankinden fazla ihtiyacımız var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi ve BTTDD Çiftehavuzlar Lokali tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, Bursalılara Kuran-ı Kerim ziyafeti verildi. 

Osmangazi Belediyesi Çiftehavuzlar pazar alanında gerçekleşen etkinliğe AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım Belediyesi İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, siyasi parti temsilcileri, Batı Trakya’dan gelen misafirler, BTTDD Bursa Şube Yönetimi, çok sayıda STK temsilcisi ve bini aşkın vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarından, Türkiye ve dünya derecelerine sahip 2010 Dünya İkincisi Adem Bilir, 2011 Dünya İkincisi Mehmet Bilir, 2012 Dünya İkincisi Fatih Bilir, 2007 Türkiye Birincisi Salih Akyüz, Ankara Kocatepe Camii Müezzini Furkan Tıraşçı ve Tuna Camii İmamı M. Lütfi Taşçı tarafından katılımcılara ziyafet verildi. 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, ‘‘Bu yıl itibariyle dördüncüsünü düzenlediğimiz kutlu doğum haftası etkinliğine katılım gösteren tüm misafirlerimize selamlarımı iletiyorum. Bu programın düzenlenmesi için haftalardır çalışan çok değerli yönetim kurulu üyelerime, çok değerli Çiftehavuzlar Lokali sorumlusu arkadaşlarıma ve BTTDD gençlik kollarından emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“O’nun rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var”

“Bugün içerisinde, doğumunu kutladığımız sevgili peygamberimizin rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” şeklinde konuşan Köse,“Onu okumaya, anlamaya ve yaşamaya daha çok ihtiyacımız var. Peygamberimizi tanımanın ve sevmenin sağlayacağı güven ortamına ihtiyacımız var. Bugün peygamberimizin dünyaya gelişini, çocukluğunu ve çocuklarla ilişkilerini yeniden öğrenmeye ihtiyacımız var. Ve yine bugün Hz. Peygamberimizin aile yapısını keşfetmeye ve iliklerimize kadar yaşamaya ihtiyacımız var.” dedi. 

Etkinlikte söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, bu etkinliğin başlangıç öyküsünü anlattıktan sonra bugün çok sevindirici bir noktaya gelindiğini ve bu etkinliklerin ilelebet yaşatılması gerektiğini, buna da ihtiyaç olduğunu vurguladı. 

Etkinlik sonunda katılım gösteren tüm vatandaşlara etli pilav, helva ve şerbet ikram edildi.(Zeki Aras-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir