• DOLAR 32.449
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2442.924
  • ...
Düğün dönüşü facia!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hatay`ın merkez ilçesi Antakya`da, kına gecesinden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 13 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Antakya`ya bağlı Alahan köyünden dün akşam saatlerinde İskenderun`un Denizciler beldesindeki akrabalarının kına gecesine katılmak üzere haraket eden ve içinde 15 kişinin bulunduğu minibüs, kına gecesi sonrasında Alahan köyüne birkaç kilometre kala kaza yaptı. Biri 6 yaşında kız çocuğu olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti. 13 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

31 M 0255 plakalı minibüsün, dönüş yolunda arka lastiklerinin patlaması sonucu yan yatarak bir süre asfaltta sürüklendiği öğrenildi. Asiye Güven, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı olarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`ne kaldırılan 6 yaşındaki Birsen Kevser Akdağ ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kimliği belirlenen yaralılardan bazılarının isimleri ise şöyle: Sürücü Ömer Akdağ, Ali Akdağ, Bilal Akdağ, Meryem Akdağ, Ayşe Akdağ, Teslime Biner, Güldane Güven ve Halil Güven.
Yaralılar, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Antakya Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir