• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman`da `Bir Damla Bin Umut` projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Beşir Derneği ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile düzenlenen “Bir Damla Bin Umut” kan bağışı kampanyasının Batman ayağı 26-27 Nisan tarihlerinde tamamlandı. Beşir Derneği Batman Temsilciliğinin koordinatörlüğünde gerçekleşen organizasyonda 173 ünite kan bağışı toplandı.

Beşir Derneği Batman temsilciliği yaptığı açıklamada, başta tüm kan veren bağışçılar, Semerkand Batman İl Temsilciliği, TÜMSİAD Batman Şubesi, Batman Park AVM yöneticileri ve destek veren tüm gönüllü Batman halkına teşekkür etti.

Hedef 100 bin ünite

2014 yılında hedeflenen kan bağışı 100 bin ünite olarak belirlendi. Türkiye’de 250 noktada gerçekleşecek olan kampanyanın hedeflenen rakamla birlikte geçen yıl olduğu gibi yine rekor kırması bekleniyor.

Kan ihtiyacı için “www.kankardesim.org”

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İnsan hayatının kurtulmasına vesile olacak kan bağışı, bir insanı mutlu etmeye ve o mutluluğu kendi içimizde yaşamaya en güzel örnektir. Bu düşüncelerle yeni projeler üreten Beşir Derneği kan bağışı konusunda halkı bilinçlendirmek, ihtiyaca yönelik destek verebilmek için internet sitesi açtı. Beşir Derneği tüm halkımızı www.kankardesim.org sitesini ziyaret etmeye davet ediyor.” denildi.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir