• DOLAR 32.255
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2435.413
  • ...
Kutlu Doğum yarışmalarının ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Seyhan Müftülüğünce 2014 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinden birisi olan okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmasına katılıp da dereceye giren öğrenciler için Seyhan Müftülüğü Toplantı Salonunda bir program düzenlendi. 

Programa Seyhan Müftüsü Halil Uzun, dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri, öğretmenleri, şube müdürü, vaizler, din görevlileri, kuran kursu öğreticileri ve öğrenci velileri hazır bulundu. 

Konuyla alakalı kısa bir konuşma yapan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, dereceye giren öğrencileri, velilerini, okul müdürlerini ve öğretmenleri tebrik edip başarılarının devamını diledi. 

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle 20’ye yakın okulda program yaptıklarını ancak bunu yeterli görmeyerek Seyhan’daki tüm okullarda, okul idarecilerinin uygun göreceği zaman dilimi içerisinde, öğrencilerle buluşmak istediğini belirten Müftü Uzun, bunun çok büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi. 

Hz Muhammed`in (sav)  has bahçede açan son çiçek, gönüllerin solmayan gülü olduğunu ifade eden Müftü Uzun, "Bu çiçeğin ve bu gülün kokusunu ve rengini esas sahipleri olan Ümmeti Muhammed’e ulaştırmak asli görevimizdir. İşte bu doğrultuda herkesten önce bu çocuklarımızın hakkıdır. Onun için okullara önem veriyoruz.” dedi. 

Programda söz alan okul müdür ve yardımcıları böyle yarışmaların çok faydalı olduğu ve Seyhan Müftülüğüne buna öncülük yaptığı için müteşekkir olduklarını ifade ettiler. 

Daha sonra dereceye giren öğrencilerden birinciye çeyrek altın, ikincilere 120 TL, üçüncülere 100 TL ödül verildi. Programda hazır bulunan tüm katılımcılara Kutlu Doğum kitap setinden oluşan birer çanta hediye edildi. 

Program Müftülüğün sunduğu ikramlarla son buldu.   (Yunus Emre - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir