• DOLAR 34.215
  • EURO 37.562
  • ALTIN 2888.43
  • ...
Hayrın Yolcuları tüm hazırlıkları tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MALATYA - Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Malatya Hayrın Yolcuları Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 27 Nisan Pazar Günü yapacağı etkinliğin hazırlıklarını tamamladı. 

Pazar Günü yapılacak etkinlik öncesi yaptıkları hazırlıklar hakkında bilgi veren Hayrın Yolcuları Dernek Başkanı Şahin Arslan, “ Malatya’da bu yıl 8.sini düzenleyeceğimiz kutlu doğum etkinliğimiz ile ilgili tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bu yıl Malatya genelinde 3 etkinlik düzenledik.  Bu etkinlikler çerçevesine 5 bin 500 Kur’an-ı Kerim dağıttık. 5 bin tane büyük afiş, 5 bin tane küçük afiş, 25 bin tane el ilanı bastırdık ve bunların tamamına Malatya’nın her tarafında dağıttık. Ayrıca salavat, hatim ve kısa sürelerle ilgili de bir kampanya başlattık. Bu çalışmalarımızın finalini de 27 Nisan Pazar Günü Saat 16.30’da Belediye Binası arkası miting alanında yapacağımız etkinlik ile sonlandırmış olacağız.” dedi. 

Etkinlik saatinin bu yıl farklı bir saate alındığını vurgulayan Arslan, “ Geçmiş programlarımızda misafirlerimiz güneşten ve aşırı sıcaktan rahatsız oldukları için bu yıl ki etkinlik saatimizi 16.30 olarak belirledik. Açık alanda yapacağımız bu etkinliğimize tüm Malatya halkını davet ediyoruz ve bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. (Enis Ağırbaş – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir