• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Büyükşehir belediye meclis üyelerinden Vali Kıraç'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - Vali Mustafa Cahit Kıraç, makamında kabul ettiği iki Belediye Başkanı ve 21 Belediye Meclis Üyesini, “Yeni seçilen ve yeniden seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum. Hayırlı olsun. İnşallah birlikte Diyarbakır’ımıza güzel hizmetler yapmak nasip olur." sözleriyle karşıladı.

 

Daha güzel bir Diyarbakır için beraber çalışmanın önemi üzerinde durulan görüşmede, yeni büyükşehir yasasının da getirmiş olduğu imkanlar üzerine konuşuldu.

 

"Bütçenin iyi planlanması ve kaynakların doğru kullanılması lazım"

Yeni Büyükşehir yasasıyla beraber yeni fırsatlar, yeni imkânlar doğduğunu ifade eden Vali Kıraç, "Bundan sonra asıl yapılması gereken en önemli iş, komisyon çalışmalarının iyi takip edilmesi, bütçenin iyi planlanması ve kaynakların doğru kullanılmasıdır. Şu anki mevzuat gereği bütün köyler mahalle oldu ve bu mahallelerin ihtiyaçlarını belediyeler karşılayacak. Bütün yerleşim birimlerine belediyelerimiz hizmet götürecek. Bizler de Valilik ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı olarak gerekli izleme ve koordinasyon görevlerini yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretleri için İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür eden Vali Kıraç, İl Genel Meclis Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni çalışma dönemlerinde kendilerine başarılar diledi.

 

Türkiye’nin en önemli probleminin şu an çözüldüğünü de sözlerine ekleyen Vali Kıraç, "Barış iklimi ile beraber insanlar, işlerini güçlerini sıkıntısız yürütebiliyor. İnsanlar yeter ki bir araya gelsinler, kendilerini izah etmek istesinler.  Çözülemeyecek sorun yok.” dedi.

 

İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanları Vali Kıraç ile beraber toplu fotoğraf çektikten sonra ziyaret son buldu.   (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir