• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
HÜDA PAR kurucu üyeleri biraraya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  – Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, partinin genel başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu’nun katıldığı programla  seçim döneminde sahada çalışan kurucu üyelere  plaket verdi.  

Programda konuşan Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarının yabana atılmaması gerektiğini ifade etti. Yapıcıoğlu, “Aziz kardeşler yaklaşık 16 ay önce partimizin kuruluş dilekçesini vermiştik. 19 Aralık’ta partimiz resmen kurulmuş oldu. Dün itibari ile 16 ayımızı doldurduk. Bu 16 aylık bebeğimiz elhamdülillah hızlı bir gelişme gösterdi. Kuruluşundan kısa bir süre sonra yaklaşık 8 aylık bir süre içinde seçimlere katılmaya yetecek kadar il ve ilçe teşkilatlarımızı kurduk. Yirmi gün önce ilk seçimimize girdik kimilerine göre bu sonuç iyi değil. Evet, belki beklediğimiz gibi değildi ama aslında ilk olmasına rağmen yabana atılacak sonuçlar değildi bunlar.Seçime girdiğimiz yerlerin büyük çoğunluğunda üçüncü parti olarak çıktık.” dedi.

“Davamızı daha ileriye götüreceğiz”

Sahada çalışan tüm kardeşlerine teşekkür ettiğini ifade eden  Yapıcıoğlu konuşmasını şöyle sürdü: “Bu başarı hepinizin eseridir. Allah yaptıklarınızı kendi rızası için kabul etsin ecrinizi kat kat versin inşallah. Ben de idare kurulu  adına, katkılarınızdan dolayı bundan sonra yapacaklarınızdan emin olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Olanaksızlıkların kıt imkanların ardına  saklanmadan davamızı daha ileriye götüreceğiz. Hz Ali’nin dediği gibi bir konuda bütün çabasını ortaya koyanın zafere ulaşması muhakkaktır.” İfadelerini kullandı.

“Yolun doğrusu genellikle taşlıdır dikenlidir”

Yapıcıoğlu, “Bazı kardeşlerimiz çıtayı yüksek tutmuş olabilir. Tüm çabalarımızı ortaya koyar kullanırsak muhakkak galip geleceğiz. Gevşemeyin üzülmeyin. Biz siyasete yeni ses getirdik yeni bir tarz getirdik. Dürüst siyaset sloganı ile yola çıktık. Bundan ödün vermeyeceğimizi her fırsatta dile getirdik.  Kardeşler yolun doğrusu genellikle taşlıdır dikenlidir. Bazen bedel ödemeyi gerektirir. Biz birilerinin yaptığı gibi üslubu çirkinleştirmeyeceğiz.” dedi.

Yapıcığlu yaptığı konuşmanın ardından kurucu üyelere plaket verdi.

 (M. Zeki Aygur – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir