• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sağlık Meslek Lisesinde `Kutlu Doğum` etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İnci Sağlık Meslek Lisesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle velilerine ve misafirlerine etkinlik düzenledi. 

Elit Düğün Salonunda düzenlenen etkinlik, İnci Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Etkinlik, verilen yemekle başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Kürtçe Mevlid okundu.

Programda, Okul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık, günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. Daha sonra 10-İ sınıfından Tuba Yalçın, ‘Gül Ahmet’ ve 10-B sınıfından Sultan Aktaş, ‘40 Yaşındasın’ adlı şiirleri okudu.

Etkinlik, komposizyon dalında birinci olan öğrencilere verilen hediyelerin ardından okunan veda hutbesi ile son buldu. 

Program sonunda görüştüğümüz Okul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık, “Bu programı Peygamber Efendimiz (sas)’in yeryüzünü şereflendirdiği için Kutlu Doğum ayı münasebetiyle gerçekleştirdik. İnci Sağlık Koleji bu münasebetle velilerine, misafirlerine ve kıymetli dostlarına böyle önemli birgünde Allah’ın rızasını kazanmak, Peygamberimizin layıkıyla bir ümmeti olmak için bu etkinliği yaptık. İnşallah herkesin hayrı kabul olur. Kutlu Doğum haftası ülkemize, milletimize, millik ve beraberliğin vesilesi olur” şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir