• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
El sanatları sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da 38. Turizm Haftası kapsamında Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un katılımıyla Atatürk Parkı’nda saat 13.30’da El Sanatları Sergisi açıldı.

 

Serginin açılışında bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, “Turizm Haftası ilimizde diğer illere oranla daha güzel ve daha şenlik havasında geçiyor. Bu da bizim moralimizi düzeltiyor ve şehrin sinerjisine sinerji katıyor. İnşallah bu tür etkinlikleri daha farklı boyutlarda yapmayı düşünüyoruz. Bu anlamdaki çalışmalarda sesimizi dünyaya duyurmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

 

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili İhsan Aslan’da bir konuşma yaparak 38. Turizm Haftası kapsamında yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve beraberindekiler, Batman'da ve ilçelerde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezleri tarafından sergilenen hediyelik eşya, el sanatları ve yöresel ürünleri gezdiler.

 

Sergide kadınların tasarladığı el sanatları, el ürünleri, tablolar ve yöresel el sanatları ürünleri büyük beğeni topladı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir