• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
BATSO`dan `kutlu doğum` mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle mesaj yayımladı.

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir adına yayınlanan mesajda, “Alemlere rahmet olarak gönderilen, İslam`ın evrensel mesajını bize ulaştıran sevgili Peygamberimizin (SAV) dünyayı teşriflerinin yıldönümü münasebetiyle kutlanan ‘kutlu doğum haftası’na erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu güzel ve anlamlı haftada, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam`ın, değerler üstü ve çağlar ötesi mesajını bizlere ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed`in(SAV)  kutlu doğumunun 1443. yıldönümünü idrak ediyoruz.” denildi.

Mesajında Peygamberimizin bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla gösterdiğine dikkat çeken Demir, “Peygamberimiz (SAV),  14 asır önce verdiği mesajda hakka ve adalete bağlı kalındığı sürece barış, kardeşlik ve huzurun olacağını müjdelemiştir. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed`i daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır” ifadelerini kullandı.

Hz.Peygamberi anmak, daha da önemlisi O`nu anlamak, O`nun temsil ettiği değerlerin tamamını tanımak ve hayatlarına bir meşale gibi ışık tutması için, samimi duygularla bir çaba içinde olmak gerektiğini dile getiren Demir  şunları kaydetti: “Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle; bütün kâinat için mutlak bir rehber olan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV)  güzel ahlakını ve insanlığa ulaştırdığı kudsi mesajını daha iyi idrak edebilmek ve hayatımızın her alanında tatbik edebilmek temennisiyle, Kutlu Doğum Haftası’nın tüm insanlığa ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir