• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Diyarbakır'ın ilk kültür ve turizm dergisi 16 Nisan'da çıkacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır’ın tarihi, kültürel mirası, sosyo ekonomik durumu, tarihçesi, sosyo kültürel yapısı ve tüm değerlerinin, yansıtılacağı dergi; Diyarbakır’da bir ilk.

 

Diyarbakır ilindeki gelişmelerin sosyal yaşamın ve mülki idarelerin çalışmalarının da haber olarak yer alacağı derginin her sayısında Diyarbakır’ın bir ilçesi mühim bir özelliğiyle yer alacak; tarih, kültür, turizm, ticaret tarım ve ilçenin diğer özellikleri ile ilçe haberleri de olacaktır.

 

2014 - 2015 yılları için hazırlanacak olan Diyarbakır Kültür ve Turizm Dergisi Türkçe ve İngilizce iki dilde olmak üzere ikişer aylık periyotlarla toplam 6 sayı olarak okurlarıyla buluşacak.

 

Anlatım dilinden, görsel tasarımına kadar büyük bir titizlik ve zengin bir içerikle hazırlanan derginin Devlet Erkanı’na, Milletvekillerine, 81 İl Valisine, İlçe Belediye Başkanlarına, Diyarbakır Protokolüne, Diyarbakır’ın İlçe Kaymakamlarına,  Seyahat Acentalarına ve yerel medya kuruluşlarına dağıtımı yapılacaktır.

 

Diyarbakır’ın tarihi ve kültürel mirasına katkı sunmak amacıyla hazırladıklarını ifade eden Diyarbakır Valiliği basımı gerçekleştirilen ve organizasyonunu Diyarbakır Valiliği’nin yaptığı Diyarbakır Kültür ve Turizm Dergisinin tanıtım galası, Diyarbakır milletvekilleri, Vali Mustafa Cahit KIRAÇ, akademisyenler ve davetlilerin katılımıyla 16 Nisan 2014 tarihinde Liluz Otel’de gerçekleştirilecek. (Fikret Özkan – İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir