• DOLAR 34.294
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2928.132
  • ...
Batman`da ASKOM toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Dr.İhsan Bodakçi, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Vechettin Acar, KHB Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı, 112 Müdür ve Başhekimi nezdinde gerçekleştirildi. 

İl Sağlık Müdürlüğü 112 Toplantı ve Konferans Salonunda yapılan toplantıya başkanlık eden Batman İl Sağlık Müdürü Dr.İhsan Bodakçi, Batman’daki acil ve yoğun bakım hastalarının tedavilerinin sekteye uğramadan devam edebilmesi için Bütünleşik Acil Yönetimi`ni hayata geçirdiklerini ve her ay genel bir değerlendirmenin yapılıp hizmetin devam etmesini Batman`da birinci gündem maddesi haline getirdiklerini belirtti. 

Bodak’çi açıklamasının devamında ise, ``Bu yıl itibariyle Batman ili sağlık alanında dışarıya hasta sevk eden bir il görüntüsünden çıkmıştır. Elimizdeki verilere göre dışarıdan hasta sevki olan bir iliz. Bu bağlamda ilimizden giden ve ilimize gelen tüm acil ve yoğun bakım sevkleri (Özel ve Kamu dahil) Bağlık İl Sağlık Müdürlüğünün kontrolünde ve denetiminde olacaktır.`` diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir