• DOLAR 34.292
  • EURO 37.524
  • ALTIN 2923.285
  • ...
Adilcevaz MYO birinci mezunlar buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Bitlis Eren Üniversitesi(BEÜ) Adilcevaz Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Birinci Mezunlar Buluşması’ gerçekleştirildi. Birinci mezunlar buluşmasının açılış konuşmasını Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Murat Çelik yaptı.

 

Bir kurumun oluşumunun kalıcı olabilmesi için geleneklerinin köklü, kurumlarının sağlam olması gerektiğini belirten Çelik, “Buradan hareketle okulumuzda başlattığımız bir geleneği yaşatmak ve sürdürülebilirliği sağlamak için mezunlar buluşmasının birincisini düzenlemiş bulunmaktayız. Bu gelenek Üniversitemiz, meslek yüksekokulumuz ve öğrencilerimiz ile birlikte yürütülmekte ve buna mezun öğrencilerimizde dahil edilmektedir. İşte bu üçlü, yani mensup, mezun ve öğrenciler bir araya geldiğinde Adilcevaz Meslek Yüksekokulu camiasını oluşturmaktadırlar.”  Dedi.

 

Çelik, bu güne kadar yaklaşık 3 bin 300 mezun verdiklerini belirterek bu mezunların almış oldukları mesleki eğitim ile ülkemizin her bölgesinde sorumluluklarının bilincinde, hangi şartlarda olursa olsun hizmet edeceklerini söyledi.

 

Çelik konuşmasının devamında; “Ebediyete göç eden mezunları rahmetle anıyorum. Meslek yüksekokulumuzun kuruluşundan bu gününe kadar emeği geçen tüm müdürlere, öğretim elemanlarına, personellere minnetlerimi sunuyor, Bu mutlu tabloya katılarak bizlerin ve mezunlarımızın sevincine ortak olan tüm katılımcılara şahsım ve meslek yüksekokulumuz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

‘1993 den 2014’e Okul Fotoğrafları’ konulu bir sunum yapılarak ödül töreni düzenlendi. Üç mezuna plaket verilmesinin ardından, program okulun bahçesinde mahalli sanatçılar eşliğinde söylenen türkülerle sona erdi.

 

Programa Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy,  öğretim görevlileri, üniversite personelleri ve 1993 ile 2014 yılları arasında mezun olan öğrenciler katıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir