• DOLAR 34.254
  • EURO 37.871
  • ALTIN 2924.93
  • ...
Gazeteciler Cemiyetinden Bingöl Belediye Başkanı`na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Gazeteciler Cemiyeti, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi ziyaret etti. Ziyarete, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Şanlı, Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Boztimur, Ramazan Berdibek, Mehmet Ali Yıldırım, Garip Akengin, Nihat Kanat ve Mahmud Arda da katıldı. 

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Şanlı, Başkan Barakazi’ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Bingöl’ün menfaati konusunda yapılacak olan her türlü çalışmada, basın mensupları olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Barakazi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bingöl Gazeteciler Cemiyetinin yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde bizlerle beraber koşturdunuz. Yapmış olduğumuz programları vatandaşlara aktardınız. Özverili çalışmalarınızdan ve yapmış olduğunuz emekten dolayı teşekkür ediyorum. Rozetimizi çıkardık ve Bingöl’de bizlere oy veren, vermeyende herkesin başkanı olarak çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Seçimden önce verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Bunu bir kez daha yineliyoruz. Bingöl’de değişimi hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

Sohbet ortamında geçen ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir