• DOLAR 34.218
  • EURO 37.869
  • ALTIN 2922.578
  • ...
Sıcaklıklar Artıyor Ama Yağış da Var!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Akdeniz ve Batı ve Orta Karadeniz`in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla`nın iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Diyarbakır`ın doğusu, Batman ve Mardin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu`nun doğusu ile Doğu Anadolu`nun batısında kuvvetlice esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, Türkiye`nin iç ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların Diyarbakır`ın doğusu, Batman ve Mardin çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olmasını beklendiğini belirterek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İstanbul: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(18)

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(17)

İZMİR: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(22)

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri, yarın (Çarşamba) il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(19)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu.(15)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(11)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.(19)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, doğu kesimleri çok bulutlu geçecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bugün Afyonkarahisar ve Denizli ile Muğla`nın iç kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün bölgenin iç kesimleri, yarın Sabah saatlerinde doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bugün bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün doğusu ile Orta Karadeniz`in iç kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir