• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Çelik, Türkiye birincilerini konuk etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, geçen yıl “Bu Benim Eserim” adlı projesi ile Van bölge ve Türkiye finali birincisi olan Yolüstü Köyü ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerini konuk etti.

 

Sason Yolüstü Köyü Ortaokulu, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun desteğiyle bu yıl “Bilime Dokunan Eller Yolüstü Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı”  ile birbirinden ilginç deney ve projelerle katılımcıları hem eğlendirip hem de bilgilendirmeyi hedefliyor.

 

Zehra Aykaç ve Bahar Avuç adlı öğrenciler, bu yıl 14-15 Nisan tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Bilim Fuarı öncesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i makamında ziyaret ederek programa davet ettiler. Ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Ergül, Okul öğretmenleri Faik Özata ve M.Emre Çiçek de hazır bulundular.

 

Bilim Fuarı davetiyesini alan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Sason Yolüstü köyü Ortaokulu öğrencilerimiz geçen yıl ‘Bu Benim Eserim Projesiyle’ TÜBİTAK Van bölge birinciliğinin ardından katıldıkları TÜBİTAK Türkiye finalinde de birinci olarak bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu yıl ikincisini düzenleyeceğiniz Bilime Dokunan Eller Bilim Fuarının Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun desteğini almış olması, hazırladığınız projelerin öneminin de göstergesidir.” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik kendisine davetiye getiren Sason Yolüstü Köyü Ortaokulu öğrencilerine kitap hediye etti.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir